Menu Sluiten

Opvoerpomp Afvalwater

ACO is uw professional voor uw afwateringssysteem en afscheidingstechniek. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende 3 categorieën:-Woning, terras en oprit-Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen-Buitenomgeving,wegenbouw en publieke parkings

ACO. creating the future of drainage

Afwateringsoplossingen voor een efficiënt waterbeheer

Als expert in afwatering en waterbeheer hebben we oplossingen op maat voor een breed scala aan projecttypes. Plan je een hotel, een kantoorruimte of een tankstation? Dan tonen we je graag welke producten we voor elke toepassing hebben. Vanaf de eerste stappen tot en met de afronding van het project fungeren we als een betrouwbare partner waarop je kan rekenen. Al onze hypermoderne sites produceren hoogkwalitatieve, marktgerichte en gebruiksvriendelijke producten.

Ben je een particulier?

Elk detail is belangrijk. Of het nu gaat over afvoergoten, afvoerputjes of tegeldeksels, ze bepalen mee hoe mooi jouw tuin, terras of douche er uitziet. Design, discretie, drempelluw woongenot en milieu zijn de ingrediënten. Ontdek onze producten

Ben je een bouwprofessional?

Als expert in afwatering en waterbeheer heeft ACO oplossingen op maat voor een breed scala aan projecttypes. Plant u een hotel, een kantoorruimte of een tankstation? Dan tonen we je graag welke producten we voor elke toepassing hebben. Naar toepassingen

Onze verkooppunten staan klaar voor jou

De ACO producten kan je in jouw buurt terugvinden bij de betere handelaar in bouwmaterialen of sanitaire artikelen. Zij hebben vaak onze producten in voorraad en indien dit niet het geval is dan zorgen we voor een snelle levering naar het verkooppunt van je keuze. Vul op deze pagina je postcode in, kies de gewenste straal en het gewenste productgamma en je krijgt een overzicht van alle verkooppunten in je buurt.

00236700023670

More info

tags: Afscheiders – Afscheidingstechnieken – Afvoergoten – Afvoergoten Gietijzer – Afwateringsystemen – 

Wenst u meer info over opvoerpomp afvalwater kijk dan vlug op https://www.aco.be | Opvoerpomp Afvalwater

Waterbeheer | Douche | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Opvoerpomp afvalwater

nl en home activiteiten contact albatros ms zuiveringssysteem albatros ms aroob actief slib systeem met afvalwaterbuffering bestaande uit of meerdere tanks benaming ms mini station bereik van tot ie of hoger ie inwoner equivalent werking dit waterzuiveringsstation werkt volgens het principe van het actief slib met of zonder substraatmassa. Dit systeem is samengesteld uit minstens bekkens. Het eerste bekken is de buffertank met pompstation de volgende de beluchtingstank gevolgd door de nabezinktank met slibrecirculatie. In de eerste tank gebeurt de buffering en de homogenisatie van het inkomend debiet alsook de samenstelling ervan opvoerpomp afvalwater raming aanvragen In deze buffertank bevinden zich eveneens de opvoerpompen met verdeelsysteem die het gehomogeniseerde water zo continu mogelijk verpompen naar de beluchtingstank. Hier gebeurt de beluchting van het afvalwater en het actief slib bij middel van verstoppingvrije membraanbeluchtingselementen die gevoed worden door een luchtsurpressor of met onze gepatenteerde dompelbeluchter. Er ka.

aqualoop ecomater bvba tel. .. email ecomaterpandora.be regenwaterrecuperatie en grijswaterrecuperatie het aqualoop waterbehandelingssysteem is het inbouwsysteem bij uitstek voor waterbehandeling van regenwater en herbruik van grijswater. Uw huis bevat verschillende waterbronnen .regenwater .grijswater het water van douches baden lavabo s meer informatie over de aqualoop systemen voor de verschillende waterbronnen kan u vinden in aqualoop watersystemen nl.pdf. Afhankelijk van uw waterbehoefte kunnen deze verschillende waterbronnen gecombineerd worden. Het systeem is modulair op te bouwen die naargelang de vervuiling kunnen ingezet worden huishoudelijk grijs afvalwater i.e Het scala van opvoerpomp afvalwater Inbegrepen haren en organische verontreinigers vereist de inzet van de aqualoop voorfilter bij gemiddelde organische belasting van het toevoerwater worden voor de biologische afbraak in een wervelbedproces vullichamen in de ta.

Notie over Opvoerpomp afvalwater

home ennl uitdagingen technieken services referenties over ons nieuws contact kruimelpad technieken septische putten en vetafscheiders uitdagingen technieken services referenties over ons nieuws contact ennl septische putten en vetafscheiders in een septische put bezinken of lossen vaste stoffen in het afvalwater op. Die stap vermijdt aanslibbing in de riolen en beperkt het risico op wateroverlast en geurhinder. In een septische tank worden geloosde stoffen omgezet in kleine deeltjes. Vetafscheiders werken volgens het principe van de zwaartekracht. Door het verschil in dichtheid met water en plantaardige of dierlijke vetten zetten de zware bestanddelen zich af in de slibvangruimte op de bodem van de afscheider. Hoe zuivert een septische tank in een septische tank vinden drie processen plaats de zware deeltjes bezinken organisch materiaal breekt af door het anarobe biologische proces schuim en drijv.